Dedikodu Sohbet Muhabbet
.

14 yaşında kızla cinsel ilişki

Bursa ili Gemlik ilçesinde 14 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi kızla ilişkiye girerek cinsel ilişki görüntülerini cep telefonu kamerasıyla kayda alan 7'si öğrenci 9 çocuk tutuklandı.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİYLE KENDİSİNİ TEHDİT EDİP İLİŞKİYE ZORLADILAR

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne getirilen ortaokul son sınıf öğrencisi genç kız, bu kişilerden bazıları ile kendi isteği ile kullanılmayan ev ve bahçelerde ilişkiye girdiğini, iki kişi ile ise, ellerinde bulunan kamera görüntüleri ile kendisini tehdit ettikleri için birlikte olduğunu söyledi. Polis, küçük kızla ilişki sırasında çekilen kamera görüntülerini de soruşturma dosyasına koyduktan sonra şüphelileri 'Çocuğa cinsel istismar' ve 'Tehdit' suçlarından adliyeye sevk etti. 

7'Sİ ÖĞRENCİ 9 ÇOCUK TUTUKLANDI

Gecenin ilerleyen saatine kadar devam eden sorgulama sonunda şüphelilerden 7'si öğrenci 9 çocuk tutuklanırken, 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Duruşma sırasında mahkeme hakimi, kavga eden şüphelilerin ailelerini salondan çıkardı. Tutuklanan çocuklar Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürülürken, kız öğrenci ise ailesine teslim edildi.

Haber Kaynak
 
Yukarı Zıpla